چه کسانی نباید هایفو انجام بدهند

چه کسانی نباید هایفو انجام بدهند


امواج اولتراسوند به صورت متمرکز با انرژی بالا یک روش غیر تهاجمی جهت از میان بردن چین و چروک‌­های صورت و سفت کردن پوست صورت و بدن ( نواحی گردن و غبغب و غیره ) می باشد که در حال حاضر بسیار محبوب می ‌باشد. این روش یکی از روش­‌های لیفت صورت است که بسیار سریع بوده و درصورتی که مراقبت های پس از درمان را جدی بگیرند احتمال عوارض هایفو تراپی صورت را تا حد بسیار زیادی به صفر می‌ رساند.  هایفو تراپی برای بیشتر زیبا جویان کارایی دارد و تیپ پوستی نقش خاصی در این فرایند ایفا نمی کند. در این مقاله  موارد منع مصرف هایفو را به طور کامل شرح خواهیم داد.

 

چه کسانی نباید از روش هایفوتراپی استفاده کنند؟

این روش زیبایی و درمانی ممکن است برای برخی از افراد مناسب نباشد و باعث به وجود امدن عوارض کم یا شدید در آن‌ها شو.  در ادامه مطلب پاسخ سؤال چه کسانی نباید هایفو انجام دهند را مشاهده می‌ کنید :

زنان باردار و شیرده

در حال حاضر هیچ مطالعات علمی و معتبری مبنی بر اینکه استفاده از روش هایفو تراپی برای زنان بارار یا شیرده مضر می ‌باشد ، ارائه نشده است ، ولی با اینحال بسیاری از متخصصین بر این باور هستند که بهتر است استفاده از  تمامی روش‌های زیبایی و درمانی پوست را به اختتام دوره شیر دهی و بارداری اختصاص دهید.

 با وجود اینکه این روش جزو کم خطرترین و ایمن ترین روش ها محسوب می‌ شود ، ولی بهتر است استفاده از آن را به دوره بعد از بارداری خود موکول نمایید.

 

بیماران سرطانی که شیمی درمانی کرده‌اند

افرادی که به ‌تازگی شیمی درمانی را پشت سر گذاشته یا همچنان تحت درمان هستند، به‌ هیچ عنوان نباید از هایفو تراپی استفاده بکنند. امواج هایفو ممکن است برای پوست حساس این افراد خطرناک باشد ؛ بنابر این قبل از هر اقدامی باید با پزشک متخصص پوست مشورت کنند.

 

استنت های فلزی در صورت یا گردن ( ایمپلنت های دندان )

وجود استنت ‌های فلزی در بدن فرد زیبا جو باعث ایجاد درد شدید شده که با تمهیداتی نظیر حائل گذاشتن مثل پد بین استنت فلزی و صورت شخص در موارد خاص قابل اجرا می باشد.

 

استفاده از ضربان ساز‌ها

بیمارانی که از ضربان سازها یا سایر دستگاه های الکترونیکی مانند در داخل بدن استفاده می کنند مثل بیماران قلبی از جمله افرادی هستند که نباید هایفو تراپی انجام بدهند.

 

افراد دارای دیابت

دیابت در دراز مدت باعث آسیب به رگهای کوچک ( میکرووسکولار ) می شود. تکنولوژی هایفو با آسیب های کنترل شده به پوست به بهتر شدن آن کمک می کند؛ ولی اگر رگها آسیب دیده باشند می تواند باعث کبودی پوست بشود.

 

کم کار بودن تیروئید

از آنجایی که عدم تعادل هورمون های تیروئیدی باعث مشکلات و آسیب هایی مثل خشکی پوست می شود در نتیجه در این موارد توصیه می شود پس از درمان دارویی هایپو تیروئیدی به فکر استفاده از تکنولوژی هایفو تراپی باشید.

 

مصرف داروهای رقیق کننده خون

بعد از بسیاری از مشکلات قلبی یا مشکلات لخته خون و موارد مشابه آن استفاده از داروهایی که مانع از لخته شدن خون شود بسیاردارای اهمیت بالایی است ؛ ولی این داروها در مواردی که آسیب به بدن وارد شود احتمال خون ریزی را بیشتر می کند و به همین علت تا زمانی که پزشک تأیید نکرده باشد یا دوره درمانی داروها تمام نشده باشد بهتر است که از هایفو را روی پوست خود امتحان نکنید.

 

آکنه شدید کیستیک

به صورت کلی هر ضایعه پوستی که می تواند پوست را آسیب ‌پذیر تر کند. به همین علت توصیه می شود با مصرف قرص ها و آنتی بیوتیک های موضعی و سایر درمان های آکنه یا هر ضایعه پوستی دیگر به کاهش ریسک عوارض هایفو کمک بکنید.

 

کهولت سن

بهترین سن برای هایفو تراپی دهه 30 سالگی است. این روش برای اشخاصی که دارای کهولت سن و افتادگی شدید پوست در ناحیه گردن هستند ، کار آمد نخواهد بود و این افراد بهتر است از درمان‌ هایی دیگر نظیر جراحی کمک بگیرند.

 

خون ریزی یا زخم جراحی نشده ( فرد دارای زخم پوستی )

پوستی که در حال خون ریزی است یا به صورت کلی زمانی که فرد از نظر همو دینامیک stable نیست می تواند خطر باعث افزایش ریسک آسیب های ناشی از هایفو شود.

 

تزریق بوتاکس یا ژل ( در ناحیه های مختلف صورت به جز لب ها ) 

هایفو با تحریک عضلات و لایه درم پوست به صاف شدن و پر شدن چروک کمک می ­کند اگر ما از پیش با استفاده از بوتاکس عضلات را فلج کرده باشیم شاید آن پاسخ دل خواه و مورد نظر خود را نتوانیم دریافت کنیم. البته این موارد هرکدام طول اثر خاص خود را دارد و به عنوان نمونه در بوتاکس بعد از چند ماه ( سه ماه ) می ­توان از هایفو تراپی استفاده کرد.

 

افرادی که در یک سال گذشته پیش از هایفو تراپی، تحت درمان با داروی راکوتان بودند

این دارو پوست صورت را نسبت به حرارت بسیار حساس کرده است و باعث خشکی پوست می‌ شود ؛ پس استفاده از هایفو برای آن‌ ها محدودیت دارد.

 

افرادی که پوست آن‌ها بیش از حد شل یا چروک است

با وجود این ‌که هایفوتراپی یکی از قوی ‌ترین و مؤثر ترین روش‌های لیفت پوست محسوب می ‌شود ، ولی اثرات آن روی پوست‌های خیلی شل و چروک محسوس نیست. به ‌صورت کلی ، فرایند کلاژن ‌سازی بعد از 65 سالگی بسیار محدود شده و حتی هایف وتراپی تأثیر چشم گیری بر روی تحریک سلول‌های پوستی ندارد.

 

افرادی که خال ‌های رنگی یا مشکوک روی نواحی مختلف صورت خود دارند

بعضی از خال‌ های پوستی بافت عجیبی دارند و تحریک آن‌ ها به هر روشی ممکن است عوارض خطرناکی را به همراه داشته باشد. اگر روی محل تحت درمان خال دارید ، قبل از انجام هایفوتراپی این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

 

به ‌صورت کلی، جهت اطمینان از ایمن بودن این روش جوان سازی ، قبل از هر اقدامی سوابق پزشکی خود را با یک پزشک متخصص پوست در میان بگذارید.

 

مزایای هایفوتراپی چیست؟

روش درمانی  با بهترین دستگاه هایفو هفت بعدی  یکی از مدرن ترین روش های بدون جراحی و غیر تهاجمی لیفت صورت است و مزایای زیادی دارد. برخی از آنها عبارتند از:

  1. ۱ تا ۳ جلسه درمانی برای رسیدن به نتایج دلخواه کافی است.
  2. نتایج هایفوتراپی حدود ۱ تا ۲ سال ماندگاری دارند.
  3. جلسات درمانی کوتاه مدت می باشد و بین ۳۰ تا ۹۰ دقیقه طول می کشد.
  4. بدون خونریزی، درد و پانسمان
  5. می تواند باعث افزایش ماندگاری نتایج جراحی های زیبایی شود.
  6. می تواند همراه با روش های دیگر درمانی مثل میکرونیدلینگ انجام شود.
  7. هزینه ی بسیار کمتری نسبت به جراحی دارد.
  8. روش درمانی آسان ، بدون دغدغه و بدون دوره ی نقاهت یا ریکاوری
  9. بدون استفاده از تزریق و برش

 

عوارض هایفوتراپی

در زمان اولیه پوست کمی برافروخته و قرمز می‌شود که معمولاً محدود به طول درمان است ، هرچند رفع شدن آن مکن است گاهی بیشتر طول می ‌کشد. بعضی بیماران با ورم ، سوزش یا حساسیت به لمس مختصری روبرو می ‌شوند که البته موقتی است. کبودی یا بی‌ حسی موقتی ناحیه ‌های کوچک پوست نیز از عوارض هایفو تراپی می باشد که زیاد شایع نیست.

 

میزان ماندگاری هایفو چقدر می باشد؟

پوست و فیزیولوژی هر بدن متفاوت می باشد و ماندگاری هایفو به عوامل زیادی بستگی دارد از جمله:

  1. سن
  2. دخانیات
  3. افرادی که سیگار، قلیان و نوشیدنی های الکلی مصرف می کنند ممکن است ماندگاری هایفو برای آن ها بسیار کمتر باشد.
  4. ژنتیک
  5. تغذیه
  6. به صورت کلی ماندگاری هایفو ممکن است از 6 ماه تا 2 سال باشد که به عواملی که در بالا توضیح داده شد مرتبط می باشد.

 

هزینه هایفوتراپی چقدر می باشد؟

هزینه هایفو تراپی به عوامل مختلفی بستگی دارد و به همین دلیل ممکن است این هزینه در افراد مختلف متفاوت باشد. بعضی از فاکتورهای مؤثر بر روی هزینه هایفو شامل وضعیت و شرایط پوستی ، تعداد جلسات مورد نیاز ، میزان چین و چروک پوست و غیره می ‎باشد.

 

آیا هایفوتراپی سرطان زا می باشد؟

امواجی که بهترین دستگاه هایفو سه بعدی استفاده می کند از جنس امواج صوت است و این امواج به هیچ عنوان سرطان زا نیست این در حالی است که عمق نفوذ هایفو تراپی مخصوصا در لیفت صورت و گردن حداکثر 4.5mm است و بیشتر از پوست و لایه عضلانی زیرین آن امکان تاثیر گذاری و افزایش ریسک سرطان برای آن وجود ندارد. هدف از خرید دستگاه هایفو پیش از سال 2008 این دستگاه برای از بین بردن تومور های سرطانی استفاده می شد و در حقیقت هایفو تراپی یک تکنولوژی برای جوان سازی دوباره و در مواردی با عمق نفوذ بالا برای درمان سرطان استفاده می شود.

 

به صورت کلی برای این که بدانید چه افرادی نباید هایفو انجام دهند ، حتما باید بدانید انجام هایفو تراپی صورت برای افرادی که دارای بیماری‌ها و مشکلات پوستی سطحی تا متوسط پوستی می ‌باشند ، بسیار مناسب است و به ویژه افرادی که دارای سن بین 30 تا 50 سالگی هستند و برای از بین بردن چین و چروک‌های پوستی و رفع افتادگی پوست احتیاج به انجام روش‌های زیبایی دارند را توصیه می‌ کنیم.

چرا که این روش از ایمن ‌ترین و امن ‌ترین روش‌های درمانی و زیبایی پوستی محسوب می ‌گردد. با این وجود برخی افراد که دارای بیماری‌های زمینه ای و ضعف سیستم ایمنی بدن هستند ، دارای زخم و تبخال‌های فعال بر ناحیه پوست خود می‌ باشند ، دارای بیماری‌ها و عفونت‌ های پوستی شدیدی هستند ، بهتر است از  این روش برای درمان چین و چروک‌ها و یا افتادگی پوستی خودشان بهره نگیرند. چون که دراثر تاباندن امواج اولتراسوند این دستگاه ، احتمال تشدید بیماری آنها وجود خواهد داشت.

 با وجود این که روش هایفو تراپی پوست ، از امن ‌ترین روش‌های زیبایی و درمانی پوست تلقی می‌ شود ، انجام این روش برای برخی افراد توصیه نمی ‌شود. جهت اینکه اطلاعات کاملی در زمینه منع انجام هایفو تراپی صورت داشته باشید، این مطلب را برای شما گرد آوری کرده‌ ایم.